Pedellgatan 30

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pedellgatan 30, Lund


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

3a i LUND, 75 m2 maj månad, träalt. o carport
Hej,
Har du/ni behov av ett tillfälligt boende i centrala Lund från den 1 maj till 27 maj kan jag erbjuda en fin lägenhet. Om allt känns bra med er kan det finnas möjlighet att bo här under 30 april för att göra Lund som många andra. Även några dagar i mitten av april och jag önskar ha möjlighet till övernattning tre-fem dagar under maj månad, i det lilla sovrummet.
Min välplanerade 3:a på 75 m2 ligger i Professorstan, nära Botaniska. Med cykel tar det 5 min. till centrum och ca. 7 till Universitetet. Lägenheten är renoverad 2012 med fiskbensparkett i vardagsrum, hall och det stora sovrummet. Det finns en stor träaltan med trappa ner till en trädgård. Diskmaskin och mikro i det ljusa köket. Badrummet har ett större och tre mindre badrumsskåp samt golvvärme. I vardagsrummet finns en öppen spis. Två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp finns i tvättstugan som är ljus och fin. Hyreshuset har fyra större lägenheter samt två mindre studentlägenheter och alla boende har tillgång till den stora trädgården med uterum, samt tre grillar.
Denna hyresrätt uthyres möblerad under större delen av maj månad och hyran är 9000 SEK för tiden (kan diskuteras). I hyran ingår värme och vatten, samt carport och ytterligare en bilparkering.

Med Vänlig hälsning Magnus

070-9995595

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund