Sankt Lars Väg

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sankt Lars Väg, Lund


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres i lägenhet på Sankt Lars
Jag hyr ut ett rum i min två på Sankt Lars fram till augusti.
I hyran, som ligger på 3800kr/mån ingår internet, tv-abonnemang och el. Rummet är delvis möblerat (finns skrivbord, en bokhylla och ett sängbord), så man behöver ta med sig lite själv.

Det tar ca 15 minuter att cykla in till centralen i Lund och 200 meter från lägenheten går 6ans buss mot centrum med goda förbindelser på vardagarna (lite sämre på söndagar, men det kommer bli bättring på den fronten). 800 meter bort ligger Lund Södra Trafikplats där bussarna mot Hjärup-Burlöv-Malmö och Staffanstorp går regelbundet. Så pendlingsmöjligheter finns.

Jag söker en person som antingen studerar eller jobbar deltid/heltid. Det finns inga speciella ålderspreferenser, men om du är mellan 18-26 så har vi troligtvis mer gemensamt! Du ska vara lugn, ordningsam och ett önskemål är att du ska lite erfarenhet av vad det innebär att bo hemifrån. Inga djur tillåtna.

Själv heter jag Matilda, är en glad och schysst smålänning med 23 år fyllda. Jag jobbar heltid, så om kvällarna är jag väldigt lugn och föredrar en hemmakväll framför fest. När jag inte jobbar tillbringar jag dagarna framför youtube, umgås med vänner eller med min familj, som dessvärre inte bor i samma stad.

Jag har själv varit student och är välbekant med studentlivet i Lund och vet att man behöver ett hem som är avslappnat och rogivande, och nu vill jag hitta någon att dela mitt med!

Vi hörs,
Matilda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund