Skarpskyttevägen 10

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skarpskyttevägen 10, Lund


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Söker en inneboende till 3:a, nära LTH
Hej!

Jag söker nu en ny glad inneboende till min lägenhet i Lund. Det jag har att erbjuda är en 3:a på 95m2 med balkong på tredje våningen, utan hiss. Det jag hyr ut är det större rummet på ca 16m2. Rummet kan fås omöblerat eller delvis möblerat.

Då jag snart själv är klar med mina studier och ska sälja lägenheten inom ett halvår, kan endast erbjuda korttidsboende mellan 3-6mån. Detta diskuteras vid intresse.

Lägenheten ligger på Skarpskyttevägen, vid grönområdet på St:hans Backar, Norra fäladen. Det är gång och cykelavstånd till LTH och finns flertalet mataffärer i närheten. Delphi som är ett populärt studentområde är 5-10 minuters gångavstånd samt även pendelbussen till Malmö. Finns även goda bussförbindelser ner mot centrum och stationen.

I lägenheten finns diskmaskin och tvättmaskin/torktummlare, det finns även tillgång till en gemensam tvättstuga i källaren. Det finns möjlighet till gratis parkering utomhus. Internet och el ingår i hyran.

Själv är jag en göteborgstjej på trettioisch som är snart färdig landskapsarkitekt på SLU i Alnarp. Jag älskar natur, växter och djur. Men tackar inte nej till ett gott rödvin eller öl på krogen.
Jag vill tro att jag är en ganska lätt person att bo med, och jag letar efter en okomplicerad opretentiös person.
Du bör inte vara hundrädd eller allergisk, då jag har en större hund som gillar att skälla på främlingar, men är en riktig kelgris när man väl känner henne. Du bör inte heller vara pedant men heller ingen lortgris, då kommer det nog funka fin fint.

Är du intresserad så maila gärna! Berätta gärna lite om dig själv och dina förväntningar på boendet.

Hälsningar/erika

ps. Fler bilder kan skickas på mail

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund