Skarpskyttevägen

Lund
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skarpskyttevägen, Lund


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Inneboende till rum i stor lägenhet, Lund
Jag är en tjej som bor ensam i en stor 4:a och söker inneboende. Jag frilansar som fotograf och åker mycket utomlands.

Jag söker en ordningsam och lugn person som är rökfri och gärna djurfri. Bostadsområdet är ett familjeområde så fester och större besök undanbedes. Du är välkommen att flytta in från och med den 1 juni och jag sluter gärna kontrakt för ett år.

Ljus och rymlig lägenheten ligger nära universitetsområdet med gångavstånd till Willys, Lidl och ICA. Stadsbuss nummer 2,3 och 4 går till stan. Regionbuss nr 170 till Hyllie och 171 till centrala Malmö går ca 500 m från lägenheten.

Sovrummet är rymligt, jag vet inte exakt hur många kvadratmeter den är men tippar på 15-20 kvm Lägenheten har två toaletter med dusch i den ena och badkar i den andra. Stort vardagsrum finns att utnyttja och likaså balkong (i söderläge). Vardagsrummet är ännu inte möblerat. Stor och rymlig klädkammare och ett källarförråd finns att utnyttja. Lägenheten har ett stort och rymligt kök. Bostadsområdet har gratis parkering. Tvättstuga finns lättillgängligt i källarvåning i samma hus.

Hyran är 5000 kr/mån, i priset ingår; bredband, värme, vatten och möjlighet att utnyttja hela lägenheten inklusive källarförråd.

P.s. Jag kan även tänka mig ha en familj till inneboende med tillgång till två sovrum och fritt nytta resten av lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund