Skolgatan 4

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skolgatan 4, Lund


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Charmigt rum uthyres i centrala Lund
Jag söker nu en härlig person som hade kunnat tänkas bo med mig! Du bör vara rökfri, inte allergisk mot djur (då jag ibland passar min egna och grannens hund), trevlig och skötsam!
Själv gillar jag att sköta mitt hem och ser ofta till att det ser hemtrevligt ut. Jag älskar inredning, musik och träning. Jag är närmare 20 år och jobbar just nu som speciallärare på en skola och ska förmodligen snart utbilda mig till HR-konsult.

Min nuvarande inneboende flyttar snart tillbaka till Kanada i sommar efter att ha bott hos mig i ett år därför letar jag nu efter någon ny som kan tänkas bo med mig.

Jag bor i en fantastisk sekelskiftes lägenhet med högt i tak på 4:de våningen mitt i centrala lund. Lägenheten är på 90 kvm med en hall, 2 sovrum, walk in closet, ett kök, separat dusch och badrum samt ett stort vardagsrum. Jag kommer hyra ut ett av sovrummen som är på ungefär 15 kvm där det tillkommer en stor walk in closet på 5 Kvm som är 1,5 meter bred och 3,5 meter lång. I rummet tillkommer även med en 1,60 säng och nattduksbord. Om resten av möblerna på bilden önskas så kan det nog ordnas. Vardagsrummet, badrummet och köket kommer att vara gemensamt.

Hyran för rummet är 5500kr i månaden plus en månads deposition.
Det ingår el, värme och bredband.
Om du är intresserad så ta gärna kontakt och berätta lite om dig själv i ett mail eller i ett meddelande. Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund