Södra Esplanaden 36

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Esplanaden 36, Lund


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Inneboende sökes i centrala Lund
Är du i behov av en bostad i centrala Lund? I juli (eller tidigare) finns det nämligen ett rum ledigt hos oss då vår nuvarande sambo flyttar till Australien för ett års praktik. Vi söker dig, tjej eller kille, som precis som vi är social, ordningsam och rökfri.

Vilka är då vi? Emil ska börja plugga sin master i riskanalys och gillar fotboll, snacka skit och spela innebandy. Måns ska till hösten börja femte året på Lantmäteriprogrammet och har under många år varit aktiv i studentlivet. Han gillar träning i alla dess former och ska bland annat göra en svensk klassiker det kommande året. Gemensamt för oss båda är att vi är två tvärgoa pågar.

Byggnaden ligger i centrala Lund och stod klar i januari förra året. Om du vill se planlösningen för lägenheten, gå in på https://www.afbostader.se/globalassets/bostadsomra den/dammhagen/dammhagen-ritningar.pdf på nedre delen av sidan 3.
Mer inspiration kan hittas på http://lundagard.se/2015/01/16/dammhogen-har-blivi t-dammhagen/.
Om du vill se mer bilder på lägenheten kan det skickas efter begäran.

Adress: Södra Esplanaden 36, Lund
Hyra: 3 200 kronor i månaden samt kostnad för elförbrukning. Internet ingår. Ditt rum är delvis möblerat men i köket finns det tillgång till i stort sett allt man kan önska sig.
Vi bjuder även på våra Facebook-profiler:
Emil: https://www.facebook.com/emilinho.barca?fref=ts
Måns: https://www.facebook.com/mans.andersson91?fref=ts
Skriv några rader om dig själv till bifogad mejladress, skicka gärna även med en bild. Om du har några frågor tveka inte att höra av dig via mejl.
Hälsningar Måns och Emil

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund