Sunnanväg 14

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sunnanväg 14, Lund


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Ljus, genomgående 2:a uthyres
Vi hyr ut vår bostadsrättslägenhet på Klostergården i Lund till skötsam hyresgäst (djur och rökfri, utan barn). Från ca mitten av Juni 2016 fram till ca mitten av April 2017. Finns mycket goda möjligheter till förlängning. Lägenheten är behagligt ljus och luftig med mycket fönster, ligger på 3:je våningen med vidsträckt utsikt både mot öst och väst. Hiss finns. Gångavstånd till centrum, centralstation, stadsparken mm. Utmärkta bussförbindelser.

Det är en genomgående 3-rumslägenhet som vi gör om till en genomgående 2-rummare genom att stänga av det ena sovrummet. Du kommer att ha ca 65 m2 boendeyta till ditt förfogande.

Vi har en stor inglasad, mysig balkong mot väster med underbar solnedgång. Badrummet, som också är ganska stort, innehåller både en jacuzzi och en dusch.

Com Hem baspaket för TV och trådlöst Internet ingår.

Vi hyr ut möblerat. Men sovrummet kan med lätthet göras om till omöblerat, så ni kan sova i er egen säng om så önskas. Vi kan säkert också ta bort en del annan inredning om ni skulle vilja erätta med lite av ert eget.

Själva hyran är 7000 kr per månad. Tillkommer ca 350kr per månad för normalförbrukning av el.

Läs mer om vår bostadsrättsförening: http://ljungelden.se/

Låter det intressant?

Maila oss några rader, berätta lite om er själva etc så återkommer vi inom kort.

__________________________________________________ _____________________
Två månadshyror dvs 15 000 kr betalas i förskott då hyresavtalet undertecknas. En återbetalningsbar deposition på 10 000 kr betalas vid inflyttning (återbetalas i sin helhet om inget saknas eller har gått sönder vid utflyttning). Kreditupplysning tas före avtalsskrivande. Personer med betalningsanmärkningar kommer inte i fråga.
-------------------------------------------------- ---------------------

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund