Sunnanväg 14S

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sunnanväg 14S, Lund


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Ljus, genomgående 2:a uthyres
Vi hyr ut vår lägenhet eftersom vi befinner oss utomlands större delen av året, ca 75 %. Vi gillar också iden om den nya 'Delningsekonomin', där man hyr ut det man inte använder. Ni kommer alltså mestadels att disponera lägenheten helt för er själva. Jag kommer hem ca 6 veckor på våren och ibland också 6 veckor på hösten. Under dessa veckor delar vi så klart också på både lägenheten och hyran. Lägenhetens planlösning gör det lätt att dela på den då vi är hemma. Vi har gjort det förr och det fungerar alldeles utmärkt. Vi vill hyra ut på detta sätt flera år framåt, så det är långsiktigt från vår sida. Mer om av lägenheten:

Vi hyr ut vår bostadsrättslägenhet på Klostergården i Lund till skötsam hyresgäst (djur- och rökfri, utan barn). Från Oktober 2016 och tillsvidare.

Lägenheten är behagligt ljus och luftig med mycket fönster, ligger på 3:je våningen med vidsträckt utsikt både mot öst och väst. Vi ser tom Turning Torso vid klart väder. Hiss finns. Gångavstånd till centrum, centralstation, stadsparken mm. Utmärkta bussförbindelser.

Det är en genomgående 3-rumslägenhet som vi gör om till en genomgående 2-rummare genom att stänga av det ena sovrummet (öppnas då vi är hemma). Du kommer att ha ca 65 m2 boendeyta till ditt förfogande.

Vi har en stor inglasad, mysig balkong mot väster med underbar solnedgång. Badrummet, som också är ganska stort, innehåller både en jacuzzi och dusch.

Com Hem baspaket för TV och trådlöst Internet (supersnabbt) ingår.

Vi hyr ut möblerat. Men sovrummet kan med lätthet göras om till omöblerat, så ni kan sova i er egen säng om så önskas.

Hyran är 7000 kr per månad (halveras då jag/vi är hemma). Tillkommer ca 300- 350kr per månad för normalförbrukning av el. Kan bli billigare om ni är sparsam.

Läs mer om vår bostadsrättsförening: http://ljungelden.se/

Låter det intressant?

Maila oss några rader, berätta lite om er själva etc så återkommer vi inom kort. Vi har mycket mer info om oss själva som vi gärna delar med oss av.

__________________________________________________ _____________________
Två månadshyror dvs 15 000 kr betalas i förskott då hyresavtalet undertecknas. En återbetalningsbar deposition på 10 000 kr betalas vid inflyttning (återbetalas i sin helhet om inget saknas eller har gått sönder vid utflyttning). Kreditupplysning tas före avtalsskrivande. Personer med betalningsanmärkningar kommer inte i fråga.
-------------------------------------------------- ---------------------

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund