Tage Erlandersväg 21

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tage Erlandersväg 21, Lund

Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Stor tvåa med med uteplats
Jag bor för tillfället i Danmark och hyr under tiden jag studerar ut min tvåa på väster i Lund. Mina nuvarande hyresgäster flyttar ut 5 juni och därefter är min plan att hyra ut den igen fram till sista augusti 2017, dvs i 15 månader.

Lägenheten ligger på markplan med egen uteplats. Det tar mindre än en minut att gå till busshållsplatsen (buss 2, Excellensen) vilken tar mindre än 10 minuter in till centrum. Det är strax över 2 km in till centrala Lund och mindre än 1 km till Nova Lund.

I lägenheten finns både disk- och tvättmaskin, torkskåp, badkar och en walk in closet på ca 6 kvm. Lägenheten hyrs i dagsläget ut delvis möblerad (soffa, soffbord, tvbänk, tv, två bokhyllor, klappstolar, gungstol, utemöbler), vilket den nya hyresgästen får avgöra om den vill ha kvar eller ej. I dagläget använder mina nuvarande hyresgäster mitt bredband (Bahnhof 100/100 för 359 kr/mån) vilket gärna får vara kvar om så önskas. I hyran på 6500 ingår förutom det som redan nämnts vatten och värme. El tillkommer. Kontakta mig för fler bilder!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund