Tärnvägen 10c

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tärnvägen 10c, Lund


Hyra:

3950 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

17 m2


Beskrivning

Korridorsrum för student
Studentrum uthyres i med möjlighet att överta förstahandskontrakt. Inflyttning är möjlig omgående. Hyresvärd är Öresundsporten. Se länk för närmare information: http://oresundsporten.se. Hyran ligger på 3950kr/månad.
I hyran ingår:
- Möbler
- El
- Internet
- Studentservice

Om korridoren:
Det är en lugn korridor med trevlig stämning. Hyresvärden är tillmötesgående och snabb med att hjälpa till om det skulle behövas. Det finns tre relativt nyfixade badrum som delas med andra boende i korridoren. I köket finns det goda möjligheter till förvaring. Köket har plats för 6st sittande. Köksluckorna är nya och det finns TV. Gemensamt uppehållsrum hittar man en trappa ner.
Om rummet:
Rummet är ljust med sol i princip hela dagen. Från rummet har man utsikt över ett nybyggt område. Möblerna är enhetliga och i gott skick. Möbleringen består av säng, skrivbord, stol, fåtölj, bokhylla samt rymlig garderob.
Om omgivningarna:
Buss nr.4 går precis utanför (hållplats Vårdcentralen Måsen). Det tar ca 2min att gå från ytterdörr till hållplats. Det finns flera större parker i området. Den närmaste matbutiken är Coop (ca 4min gångavstånd). Även Nova Lund är närliggande. Det tar ca 10min att promenera till Lund C. Vårdcentral ligger i angränsande byggnad. Det är av min uppfattning att området är tryggt. Jag har aldrig känt mig obekväm under varken dag- eller nattetid.

Oseriösa svar undanbedes.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund