Tellusgatan 5

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tellusgatan 5, Lund


Hyra:

10310 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2


Beskrivning

Förstahandskontrakt Lund, 1 juli
Väduren har nu en trerumslägenhet på 83 kvm ledig i Lund. Inflyttning sker 1 juli. Lägenheten är belägen på tredje våningen utav fem. Lägenheten är en hörnlägenhet och har en väl tilltagen uteplats i loftgång. Hiss finns. Huset är byggt 2011 och det finns tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Kabel-tv levereras av Com Hem.

För att få lägenhet hos Väduren krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Är du intresserad av att söka lägenheten vänligen svara på denna annons. Skriv en presentation av er som söker. Berätta även om du har en tillsvidareanställning, vad din inkomst är samt om du har några betalningsanmärkningar.

Fastigheten är belägen i utkanten av Lund. Kommunikationen är god då det är nära till motorvägen (E 22). Utanför fastigheten stannar såväl stadsbussar som regionbussar.

Vänligen respektera att du endast kan söka lägenheten genom att svara på denna annons. Har du någon fråga angående lägenheten eller liknande sickar du även den genom att svara på annonsen.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund