Thomanders Väg 5

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Thomanders Väg 5, Lund


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Korridorsrum på Hallands Nation i Lund
Uthyrning Lund

Hyr ut mitt möblerade korridorsrum på Hallands Nation i Lund i andra hand i samband med att jag ska åka på utlandsstudier. Rummet är på första våning och storleken är 18m^2 och till rummet finns egen toalett och dusch. Det som delas gemensamt med resterande 9 personer i korridoren är kök med gemensamma inventarier. Här ingår en hyllplats i samtliga delar; kylskåp, frys, högskåp, låda för förvaring. Här finns också ett gemensamt vardagsrum med soffor och bord samt matbord med stolar.

Hallands Nation är inte den största Nationen men en väldigt trevlig och härlig plats att vara på. Närheten till stan och Universitet gör det enkelt att ta sig olika platser. Flera av dem som bor i korridoren är aktiva i eller har varit det i Nationen och delar därmed också den kamratliga värderingen Halllands, dé ä kärlek.
För mer info om Hallands se: http://hallandsnation.se/page/

Rummet är möblerat och ligger på första våning i Norra delen av huset vilket gör att klubben från Hallands inte hörs.

I rummet ingår:
• Säng
• Fåtölj
• Skrivbord och stol
• Sängbord
• Övriga saker (Kommer finnas beskrivna i en inventarielista)

I hyran ingår el, värme, vatten och 100 Mbit internet. Husdjur och rökning är ej tillåtet.

Uthyrning sker från och med 1/2 till 13/8 (6,5 månader).

Hyreskostnaden är 3800 kr per månad vilken ska betalas en vecka innan månadsskiftet samtliga månader. I samband med uthyrningen ska även en månadshyra erläggas i deposition som fås tillbaka i samband med utflytt då rummet ska vara städat och inventarier överlämnats i samma skick som vid inflyttandet.

Skriv gärna ett kort brev på 5-10 rader och skicka det till min mail så hör jag av mig om det blir aktuellt om jag hyr ut mitt rum till dig. Vill du ha lite bilder på rummet kontakta mig på samma mailadress. Ta tillfället i akt att hyra och bo på en av de bästa platserna för en student i Lund, för Halllands, dé ä kärlek.

Jag återkommer till samtliga senaste den 31/1 och för aktuella sökande tar jag en personupplysning och därför önskar jag också att du meddelar ditt personnummer i brevet. Hyresvärden (Hallands Nation) ska utöver detta även godkänna dig som hyresgäst.

Med vänliga hälsningar
Johan Uppström
0701462627

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund