Tordönsvägen 4G

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tordönsvägen 4G, Lund


Hyra:

5600 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

Möblerad etta i Lund uthyres
Jag hyr ut min lägenhet på Tordönsvägen fr.o.m. 1 januari t.o.m. 30 juni med möjlighet till förlängning över sommaren och höstterminen. Lägenheten är 36 kvm och passar perfekt för studenter som letar efter någonting eget. Den har trägolv och två stora hörnfönster i vardagsrummet.

Lägenheten hyrs ut möblerad och all nödvändig utrustning kommer att finnas på plats. Köket är utrustat med spis, ugn, kylskåp, frys, mikrovågsugn och diverse köksapparater. Det finns rymliga garderober i hallen för förvaring. I badrummet finns det ett badkar. Tvättstugan är i byggnaden precis bredvid.

Lägenheten ligger i ett lugnt och trivsamt område med bara några hundra meter till närmaste Coop och Netto. Det tar cirka 2 minuter att gå till närmaste busshållsplats och det är bra bussförbindelser. Att cykla till Stadsparken tar cirka 5 minuter och att cykla till centrala staden tar cirka 10 minuter. Detta ger ett perfekt läge då man har nära till allt samtidigt som det känns lite avskiljt.

Hyran är 5600 kr i månaden och då ingår vatten och värme. Elen ingår alltså inte utan tillkommer som separat kostnad. En deposition kommer även att tilläggas i samband med kontraktskrivning.

De som är intresserade får gärna maila kontaktuppgifter och berätta lite om sig själva. Jag söker en skötsam person som kommer att ta väl hand om lägenheten samt möblerna som finns där. Fler bilder kan mailas på begäran.

Med vänliga hälsningar
Marika

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund