Tornavägen 3H:2201

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tornavägen 3H:2201, Lund

Hyra:

4220 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

11 m2


Beskrivning

Ny roomie sökes till studentboende - 4:a 71m2
Praktisk info:
Lägenheten ligger högst upp i Helsingkronas nya hus (s.k. Tornet) och alltså mitt på LTHs campus, 108 meter över havet och med Sjøutsikt. Det är inom 5 minuters gångavstånd till Ica, Gerdahallen, större delen av LTH, Tornanationerna. Medlemskap i i Studentlund och Helsingkrona krävs (är du redan medlem i annan nation går det alltså bra att byta).

Hyra: 4220:-/månad, 12 månader
Rum: 11 kvadrat
Boyta: 71 kvadrat (plus terass på 18 kvadrat)

Tja,

Söker du boende i Lund till hösten? Från och med Augusti kommer en av oss lämna vårt kollektiv och vi söker därför efter en ersättare. Vi tycker om att göra saker gemensamt och vill gärna behålla den sköna stämningen vi har här. Därför söker vi dels någon som vill stanna åtminstone ett år, men också någon som vi tror skulle passa bra ihop med oss (alltså inte bara någon som betalar hyran).

Vi som bor här heter David och Anton och är inne på vårt sista respektive näst sista år av våra utbildningar. Vi läser båda på LTH, en läser Industridesign (Anton) och en läser Datateknik (David). Med det sagt, är det självklart inget krav att du gör det!

Anton är med sina (snart) 26 år kollektivets nya äldste. Han är även kollektivets vaktmästare och en fena med en skruvmejsel. Anton älskar Disneyfilmer och klämmer gärna av några verser från Let it go på söndagmorgnarna.

David kommer hack i häl med sina 25 år och äger kollektivets Netflix-konto. Han bidrar även med HDMI-adaptern till våra Game of Thrones-kvällar och är därmed en ovärderlig del av kollektivet.

Tror du att du skulle trivas hos oss? Skicka ett mail och berätta om dig själv. Om vi också tror att vi skulle trivas tillsammans så hör vi av oss, så kanske vi kan ses på en fika, öl eller liknande och lära känna varandra lite mer.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund