Trilobitgatan 2J

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: LKF
Adress: Trilobitgatan 2J, Lund
Hyrdes ut: 2016-12-15

Hyra:

5950 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

41 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.
Lägenheten är belägen i höghus med 4 vån.
Lägenheten har målade vita väggar och ekparkett i kök och vardagsrum. Hallen har målade vita väggar och beige klinkergolv. Köksinredning med släta vita luckor och bänkskiva i laminat. Spis med glaskeramikhäll, varmluftsugn samt diskmaskin. Wc/dusch har beige klinker på golv och vitt kakel på väggarna, tvättställ, överskåp med spegel och belysning, golvmonterad toalettstol samt duschhörna med vridbar duschvägg. Badkar är valbart som tillval i vissa lägenheter (det är då utritat på ritningen). Tvättutrustning finns i lägenheten i form av en kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare i en maskin). Gemensam tvättstuga finns ej.

Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong. Uteplatserna är belagda med betongsten. Balkonger och terrasser har en ytbeläggning av betong. Till varje lägenhet hör ett förrådsutrymme om ca 2-3 kvm. Parkeringsplatser finns i området men då antalet är begränsat kommer dessa att publiceras på hemsidan och fördelas efter kötid i fordonsplatskön.
Vänligen notera att det inte blir någon visning av lägenheten innan kontraktskrivning. Lägenheten är under byggnation och kommer bli färdig först till inflyttning. Fullständig information kring projektet och en sammanställning över alla lägenheter hittar du på http://www.lkf.se/Byggprojekt/Pagaende-projekt/fossilen/
Ansvarig uthyrare Emma Petersson 046- 35 85 66 samt Camilla Thomasson 046- 35 85 10

Information

  • Hiss
  • Kostnad för varmvatten debiteras separat
  • Nybyggnation
  • VindsförrådWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund