Ugglarps Säteri, Ugglarp 671, 247 98Genarp

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ugglarps Säteri, Ugglarp 671, 247 98Genarp, Lund

Hyra:

10000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

200 m2


Beskrivning

Coolt boende 15 min från lund
200 PERSONLIGA KVM!
I vackert kulturlandskap, nära en av Skånes största bokskogar, finns en annorlunda och modern bostad att hyra; "Studion" på Ugglarps Säteri. Dessa många kvadratmetrar består till största delen av ett enda stort rum, men med lösa moduler som man kan rulla på plats som gör att den som bor här själv kan bestämma rumsindelningen!

Stort ljusinsläpp ger fantastiskt ljus: dubbla glasdörrar åt tre väderstreck! I övrigt finns: larm vid ingången, separat möblerbar hall, (ca 2 x 4 m) större pentry med fönster och gott om plats alldeles utanför att placera stort köksbord, rymligt duschrum med toa och grå klinker på golvet. Hela husets stora golv har polerad betong och golvvärme. Väggarna är vitmålade och i väggarna syns träbjälkar. I hela Studion finns 30 st infällda spotlights i taket.

Utanför finns trevlig sittplats i söderläge med nya trädgårdsmöbler som ingår i hyran. Utefter fasaden växer rosor och lavendel. Alldeles intill finns en vacker skeppsättning från yngre järnåldern.

Denna bostad är idealisk för den som vill ha ett annorlunda boende- snarare likt en vindsvåning i New York än ett boende på skånska landsbygden. Studion syns på flygbilden längst ner till vänster.

Starta med ett mail och beskriv vem du är, vi är så måna om att gårdens hyresgäst är seriös och pålitlig.

Första visningen kommer vara söndagen den 15 maj kl. 11. Innan dess samlar vi bara in mailsvaren.
Välkomna!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund