Ulrikedalsvägen 16B

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ulrikedalsvägen 16B, Lund


Hyra:

3690 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Inneboende till central studentlägenhet sökes
Jag söker en ny inneboende till min studentlägenhet på Ulrikedal med inflyttning den 1:a september! Lägenheten är en 4:a på andra våningen och ligger i centrala Lund. Badrum, vardagsrum och kök delas med mig och en annan inneboende men du har förstås ditt rum för dig själv. Ditt rum (markerat på bilden) är omöblerat men resten av lägenheten är möblerad (jag är dock helt öppen för att ändra inredningen). Ditt rum är ca 8kvm och hela lägenheten är 80kvm. I hyran ingår bredband på 1000Mbit/s men el tillkommer och brukar ligga runt 100kr per månad och person. Ulrikedal är ett studentområde som drivs av AFB. Här finns tillgång till förråd, tvättstuga, grillplats, bastu och volleybollplan.

Jag är en kille på 28 år som kommer studera i Lund i minst 3 år till. Jag är van vid och föredrar att bo med andra inneboende, jag är flexibel och jag är ambitiös vad gäller studier och arbete. Jag söker en student som prioriterar studier före fest och som vill bo som inneboende under en längre period. Du får pluspoäng om du äger, eller vet hur man tar hand om, en blomma!

Låter det här intressant? Skicka iväg ett meddelande till mig där du beskriver dig själv. Jag förväntar mig att jag kommer få ganska många svar så skriv gärna om du har bott inneboende med någon tidigare, hur länge du planerar att bo kvar (förutsatt att vi trivs ihop), vad du studerar/ska studera, vad du gör på fritiden och bifoga gärna en bild på dig själv. Jag skickar gärna bilder på, och mer information om, lägenheten och mig själv om så önskas.

Jag ser fram emot din ansökan!

Med vänlig hälsning
John Stenberg

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund