Van Dürens Väg 43F

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: LKF
Adress: Van Dürens Väg 43F, Lund
Hyrdes ut: 2017-06-01

Hyra:

5386 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

31 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.
Lägenheten har målade vita väggar och ekparkett i kök och vardagsrum samt klinkergolv i hall. Köksinredning med släta vita luckor inklädda upp till tak, rostfri diskbänk med diskho, och bänkskiva i laminat med rundad framkant. Elspis med glaskeramikhäll, varmluftsugn och kyl/frysskåp. Diskmaskin kan fås som tillval. Wc/dusch har klinker på golv och ljust kakel på väggarna. Tvättställ med spegel och belysning, golvmonterad snålspolande toalettstol samt duschplats med vikbar duschvägg samt draperistång. Tvättutrustning finns i lägenheten i form av en kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare i en maskin). Gemensam tvättstuga finns ej. Lägenheten har en fransk balkong. Gemensam uteplats finns på gården.
Till varje lägenhet hör ett förrådsutrymme om ca 2-4 kvm placerad på vinden. Gemensam uteplats finns på gården. Garageplatser finns i området samt ett fåtal p-platser. Dessa kommer att publiceras på hemsidan och fördelas efter kötid i fordonsplatskön närmare inflyttningen.
Vänligen notera att det inte blir någon visning av lägenheten innan kontraktskrivning. Lägenheten är under byggnation och kommer bli färdig först till inflyttning. Fullständig information kring projektet och en sammanställning över alla lägenheter hittar du på http://www.lkf.se/Byggprojekt/Pagaende-projekt/snickaren/
Ansvarig uthyrare Emma Petersson 046- 35 85 66 samt Amela Ferhatovic 046-35 85 19

Information

  • Fransk balkong
  • Hiss
  • Kostnad för varmvatten ingår inte i hyran utan kommer att debiteras efter förbrukning.
  • Nybyggnation
  • VindsförrådWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund