Vänortsgatan J

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vänortsgatan J, Lund
Hyrdes ut: 2019-02-01

Hyra:

7174 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.
Ljus, öppen och yteffektiv lägenhet med uteplats i söderläge. Från den klinkerbelagda hallen, når du sovrum, wc/dusch och klädkammaren. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum bidrar till att lägenheten känns rymlig.
Lägenheten har målade vita väggar och ekparkett i kök, vardagsrum och sovrum. Hallen har målade vita väggar och klinkergolv. Köket har vita släta skåpsluckor som är inklädda upp till tak, rostfri diskbänk med diskho, diskmaskin och bänkskiva i laminat med rundad framkant. Ovanför bänkskivan finns ett stänkskydd i kakel. Wc/dusch har klinker på golv och ljust kakel på väggarna, tvättställ med spegel och belysning, golvmonterad snålspolande toalettstol, duschplats med vikbar duschvägg samt draperistång. Det är även förberett för tvättutrustning som tillval i form av en kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare i en maskin). Förråd om ca 3 kvm finns på gården. Gemensam tvättstuga finns i anslutning till Vänortsgatan 5.

Information

  • Eventuella om- och tillbyggnader eller andra förändringar som tidigare hyresgäst har åstadkommit i lägenheten eller på dess uteplats, kommer att återställas i samband med nyuthyrning. Detsamma gäller ev. annan utrustning o inredning som inte tillhör LKF.
  • Hyresgästen ansvarar för skötsel av uteplats / tomt
  • Kostnad för varmvatten ingår inte i hyran utan kommer att debiteras efter förbrukning.
  • Tvättstuga
  • UteförrådWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel