Vårvädersvägen 6b

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vårvädersvägen 6b, Lund


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Söker inneboende till fräsch 3:a i Lund
Tjena! Gustav heter jag 26 år och vill hitta en ny inneboende då min roomie ska flytta!
Om lägenheten, är en trea på 85kvm på klostergården i Lund, ditt rum är cirka 17-18kvm stort med egen balkong om kanske 5kvm. Hyran är 4500 och då ingår allt, fiberinternet, TV (om man har det) el o vatten etc. Du har också tillgång till ett gym i källaren och bastu ifall man gillar det.
Jag har "byggt om" vardagsrummet till en hemmabio då jag gillar att kolla film och serier så gör du det också är det klart ett plus :) annars spelar jag datorspel en hel del. Är down to earth att bo med, gillar att skratta och ha kul helt enkelt. Höll helt på att glömma att jag har en hund också, kan vara världens lugnaste tjej på 6 år så är man allergisk kanske det inte är det bästa.
Ser att många här söker boende under kortare perioder, är i första hand ute efter någon som tänkt stanna ett tag så länge allt funkar bra såklart! Lägger upp lite bilder så kan ni få ett hum om lägenheten. Är ni intresserade så skicka helst ett pm på facebook till mig , Gustav Frelin. Funkar med mail också men helst fb. Berätta lite om er själva så tar vi det där ifrån

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund