Vattugatan 12

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vattugatan 12, Lund

Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

16 m2


Beskrivning

Ett rum finns kvar i Södra Sandby
Hej.

Jag hyr ut övervåningen i mitt hus sedan en tid tillbaka. Det är två rum. I det ena rummet flyttar en tjej in den sista augusti som läser hippologprogrammet i Flyinge. Förutom de två rummen (a 16 kvm) ingår en allmän yta - vardagsrum med TV, en klädkammare, garderob, ett förrådsutrymme och egen dusch/WC. Som hyresgäster har ni alltså övervåningen helt i egen regi. (Och ansvarar för utrymmet och städar själva).

För dig som inte är bekant med Skåne: Nej, det är inte centrala Lund, som alla studenter söker efter på Blocket. Södra Sandby ligger ca: 20 minuters bussfärd från Lund med regelbundna bussförbindelser, var 10:e minut dagtid. Bussen stannar vid LTH, sjukhuset och Lunds central. Det går även direktbuss till och från Malmö morgon och eftermiddag. 6 minuters gångavstånd från hus till busshållplats (eller centrum i byn). Går du en utbildning i Flyinge eller Revinge är det ännu närmare.

Kalla fakta: Månadshyra 3000 kr per rum, förskottsvis per månad. El, värme, vatten, WiFi och Netflix ingår i hyran. (Fiber är på G) Två månaders uppsägningstid. Har du bil finns parkering framför huset, med uppsikt. För borttappade nycklar debiteras kostnad för låsbyte. Och självklart skriver vi kontrakt, så alla parter undviker missförstånd.

Förutsättningen är att du är en skötsam, trevlig, rökfri, drogfri och djurfri tjej , gärna med goda referenser. (Anledningen till könsdiskrimineringen är att det som sagt redan bor en tjej i ena rummet och hon vill inte dela dusch med en skäggig hipster). Festprissar, barnfamiljer och veckopendlare ombedes söka annat boende. Vänligen respektera detta. (Exchange students - please do a google translate on this text- no male students or pairs intended. Not negotiable.). Och jag har ett förhållande, så jag fikar inte efter någon flickvän.

Eftersom jag har varit student själv under många år på såväl Delphi, Sparta, Studentlyckan, Gylleholm och Parentesen, så vet jag följande: Till skillnad från delat studentboende har du gott om plats i eget kylskåp och egen frys, det är rent och snyggt i köket, du slipper trängas med okända obehagliga individer till tvätt-tider, torktumlare och dusch. Och under vår och sommar finns det en stor trädgård att grilla i. Eller ligga i hängmattan och vara sig själv för en stund.

Jag är en heltidsarbetande systemutvecklare med gott ordningssinne som på fritiden pysslar med trädgård eller akvariefiskar och emellanåt skruvar med gamla bilar. Jag har mina tre barn (yngre tonåren) varannan helg. Jag har även goda kontakter med polisen i Malmö och Lund om tveksamhet råder. Referenser lämnas gärna från tidigare hyresgäster. Min policy är frihet under ansvar, samt personlig integritet. Personligt möte är en förutsättning. Jag prioriterar långtidsboende, dvs ej någon som potentiellt flyttar ut efter någon månad eftersom de vill bo centralt i Lund.

mvh

Martin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund