Vattugatan 12C

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vattugatan 12C, Lund


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

16 m2


Beskrivning

Övervåning med två rum och egen dusch i Södra
Jag hyr ut övervåningen i mitt hus sedan en tid tillbaka. Min nuvarande hyresgäst flyttade nyligen ut. Förutom de två rummen (a 16 kvm) ingår en allmän yta - vardagsrum med TV, en klädkammare, garderober, ett förrådsutrymme och egen dusch/WC. Boendet lämpar sig antingen om du är själv och behöver två rum och ett vardagsrum, alternativt två tjejkompisar som behöver varsitt rum. Som hyresgäster har ni alltså övervåningen helt i egen regi. (Och städar själva).

För dig som inte är bekant med Skåne: Nej, det är inte centrala Lund, som alla studenter söker efter på Blocket. Södra Sandby ligger ca: 20 minuters bussfärd från Lund med regelbundna bussförbindelser, var 10:e minut dagtid. Bussen stannar vid LTH, sjukhuset och Lunds central. Det går även direktbuss till och från Malmö morgon och eftermiddag. 6 minuters gångavstånd från hus till busshållplats (eller centrum i byn). Och pluggar du brandskydd/försvarsutbildning i Revinge eller Hippologutbildningen i Flyinge är det perfekt.

Kalla fakta: Månadshyra 3000 kr per rum, förskottsvis per månad. El, värme, vatten, fiber/WiFi och Netflix ingår i hyran. Två månaders uppsägningstid. Har du bil finns parkering framför huset, med uppsikt. För borttappade nycklar debiteras kostnad för låsbyte. Och självklart skriver vi kontrakt, så alla inblandade känner sig trygga.

Förutsättningen är att du är en skötsam, trevlig, rökfri, drogfri och djurfri svensk individ, gärna med goda referenser. Tjejer, poliser eller militärer har företräde, eftersom ordning och reda är eftersträvansvärt. Festprissar, par, barnfamiljer och veckopendlare ombedes söka annat boende. Vänligen respektera detta. Jag vänder mig främst till kvinnliga hyresgäster, eftersom jag har sett hur manliga studenter kan ställa till med ett elände i köket, i synnerhet manliga utbytesstudenter. Och jag har ett förhållande, så jag fikar inte efter någon flickvän.

(Exchange students - please do a google translate on this text- no male students required. Not negotiable.).

Till skillnad från delat studentboende har du gott om plats i eget kylskåp och egen frys, det är rent och snyggt i köket, du slipper trängas med okända obehagliga individer till tvätt-tider, torktumlare och dusch.

Jag är en systemutvecklare med gott ordningssinne som på fritiden pysslar med trädgården och skruvar med gamla bilar. Jag har även goda kontakter med polisen i Malmö och Lund om tveksamhet råder. Referenser lämnas gärna från tidigare hyresgäster. Rummen uthyres inte innan hyresgästen har sett rummen, eller jag har träffat hyresgästen och kontrakt skrivits.

mvh

Martin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund