Vikingavägen

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vikingavägen, Lund
Hyrdes ut: 2021-09-01
Hyra:

10080 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

90 m2

Våningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.
Lägenhet hus byggd 2014. Målade väggar i hela lägenheten. Parkettgolv i hela lägenheten även i klädkammare och klinkergolv i hallen vid entrén. Kakel och klinker i badrum. Stor balkong i västerläge.
Diskmaskin finns i lägenheten som standardmaskin. Gemensam tvättstuga i källarplan. Det finns ingen tvätt i lägenheten. Det finns möjlighet för ny hyresgäst att beställa detta som tillval av LKF efter inflyttning. Tvättmaskin 115kr/mån och torktumlare 90kr/mån.
På plan 3 (ovanför livsmedelsbutiken ICA) finns en gemensam bostadsträdgård för hyresgäster i Iduns plats 3 och 9. På grund av det pågående ombyggnationsprojektet av kv. Eddan och Havamal på Linero kommer det fram till projektets slut år 2021 vara väldigt begränsat med parkeringsplatser för uthyrning. De platser som kan hyras ut fördelas efter köpoäng i fordonsplatskön via vår hemsida, www.lkf.se.
Information

  • Angående coronaläget. LKF har beslutat att ställa in alla visningar. Vänligen titta på ritningen för att få en uppfattning om planlösning. Tänk på att endast anmäla intresse för lägenheter som du, även utan visning, är beredd att tacka Ja till.
  • Balkong
  • Eventuella om- och tillbyggnader eller andra förändringar som tidigare hyresgäst har åstadkommit i lägenheten eller på dess uteplats, kommer att återställas i samband med nyuthyrning. Detsamma gäller ev. annan utrustning o inredning som inte tillhör LKF.
  • Hiss
  • Kostnad för varmvatten ingår inte i hyran utan kommer att debiteras efter förbrukning.
  • Källarförråd
  • Tvättstuga


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel