Vikingavägen 11D

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: LKF
Adress: Vikingavägen 11D, Lund
Hyrdes ut: 2016-03-01

Hyra:

5238 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

36 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.
Ljus, öppen och yteffektiv lägenhet med sovalkov. Från den klinkerbelagda hallen når du wc/dusch till höger och från hallen blickar du även ut över lägenhetens kök och vardagsrum. I sovalkoven, som har fönster, ryms antigen en säng eller arbetsplats. Lägenheten har fönster i två väderstreck samt en fransk balkongdörr i vardagsrummet, vilket bidar till stort ljusinsläpp.
Lägenheten har målade väggar och vardagsrumsgolvet har ekparkett och hallgolvet klinker. Köket har vita släta luckor som är inklädda upp till tak, rostfri diskbänk med diskhoar, bänkskiva i laminat med rundad framkant och spis med glaskeramikhäll och ugn. Det är förberett för diskmaskin som tillval. Ovanför bänkskivan finns ett stänkskydd i kakel. Wc/dusch har klinker på golv och ljust kakel på väggarna, tvättställ med spegel och belysning, golvmonterad snålspolande toalettstol, duschplats med vikbar duschvägg och draperistång. Det är även förberett för tvättutrustning som tillval i form av en kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare i en maskin). Förråd i källaren om ca 3 kvm tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga finns i källaren.
Vänligen notera att det inte blir någon visning av lägenheten innan kontraktskrivning. Lägenheten är under byggnation och kommer bli färdig först till inflyttning. Fullständig information kring projektet och en sammanställning över alla lägenheter hittar du på: http://www.lkf.se/Byggprojekt/Pagaende-projekt/Oden-Etapp-II-Linero/
Ansvarig uthyrare: Camilla Thomasson 046-35 85 10
Information

  • Hiss
  • Kostnad för varmvatten debiteras separat
  • Källarförråd
  • Nybyggnation
  • TvättstugaWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund