Vikingavägen D

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vikingavägen D, Lund
Hyrdes ut: 2018-11-01


Hyra:

7352 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.
Ljus, öppen och yteffektiv lägenhet med balkong i västerläge. Från den klinkerbelagda hallen, som är centralt belägen i lägenheten, har du utblick över både kök med matplats, vardagsrum och sovrum. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum bidrar till att lägenheten känns rymlig. Från vardagsrummet når du balkongen som ligger i västerläge. I den avskilda sovrumsdelen finns ett stort sovrum med plats för parsäng, wc/dusch samt en klädkammare.
Lägenheten har ekparkett i kök, vardagsrum och sovrum. Hallen har klinkergolv. Köket har vita släta luckor som är inklädda upp till tak, har rostfri diskbänk med diskhoar, diskmaskin och bänkskiva i laminat med rundad framkant. Ovanför bänkskivan finns ett stänkskydd i kakel. Wc/dusch har klinker på golv och ljust kakel på väggarna, tvättställ med spegel och belysning, golvmonterad snålspolande toalettstol, duschplats med vikbar duschvägg och draperistång. Det är även förberett för tvättutrustning som tillval i form av en kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare i en maskin). Förråd i källaren om ca 3 kvm tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga finns i källaren.

Information

  • Balkong
  • Eventuella om- och tillbyggnader eller andra förändringar som tidigare hyresgäst har åstadkommit i lägenheten eller på dess uteplats, kommer att återställas i samband med nyuthyrning. Detsamma gäller ev. annan utrustning o inredning som inte tillhör LKF.
  • Hiss
  • Kostnad för varmvatten ingår inte i hyran utan kommer att debiteras efter förbrukning.
  • Källarförråd
  • TvättstugaWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel