Evensås 312

Lysekil
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Evensås 312, Lysekil


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Villa i Evensås, Fiskebäckskil, v28,29,30,31
Hej! Vi hyr nu ut våran villa, belägen i Evensås, strax utanför Fiskebäckskil ( Skaftö ) för veckovis uthyrning i sommar. Bytesdag är Lördagar.

Huset är varsamt renoverat dem senaste åren.

Hög standard med kök från kvänum, vitvaror från miele, klinker i både kök och badum från spanien, badrumsmöbler från svenska duobad osv.

Plan 1 är i öppenplanlösning, kök och sällskapsrum, samt middagsbord i burspråk med 2 altaner på vardera sida, varav en med trappa ner till framsidan huset med en liten gräsmatta samt en liten trall för att kunna njuta av solen hela dagen. Badrum med litet badkar med duschmöjlighet finns även här.

Plan 2, 3 sovrum samt ett allrum med en bäddsoffa på 105cm.

1 sovrum med 2x80cm sängar, 1 sovrum med en 180cm säng från Carpe Diem, 1 sovrum med 1x80cm säng. Möjlighet finns för fler bäddar!

På övreplan finns även en altan ovanför burspråket, samt toalett med dusch.

Storgräsmatta finns vid huset, med lekmöjlighet i form av fotboll, kubb, etc. Parkering finns för 5-8 bilar på uppfarten.

5-6 min ned till färjan som tar er över till centrala Lysekil på 10 min. Flertalet badplatser inom 5-10 min från huset. Golfbana samt gamla Fiskebäckskil cirka 2km, med gott utbud av god mat och en livsmiljö i världsklass. Skaftö är även inspelningsplatsen av filmatiseringen "Saltön" i SVT. Cirka 700m till havet. Fler bilder mejlas vid intresse! Vi önskar rökfria samt djurfria hyresgäster.
För mer information vänligen mejla eller ring.

Pris per vecka : 9000kr

Med vänlig hälsning Robert Blom

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lysekil