Furuvägen 8

Lysekil
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Furuvägen 8, Lysekil


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Möbl hus uth sep-juni, eller kortare period
Vi hyr ut vårt sommarhus i Lysekil sep-15 till juni -16. Lysekil är en mindre stad som ligger ca 14 mil norr om Gbg. Huset är av äldre modell och är möblerat. Huset ligger på en lugn villagata ca 10 min promenad från centrum. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två våningssängar, ett vardagsrum med matsalsmöbel med 6 stolar samt hörnsoffa, mindre kök med plats för 3 personer där det finns spis, kyl, frys, Micro, diskmaskin. Det finns även en mindre toalett med dusch på övervåningen. Utgång till stor altan från vardagsrummet.
I undervåningen finns det ett sovrum med 120cm säng, bäddsoffa, garderob, soffbord och fåtölj, ett sovrum med två 90 cm sängar alternativt en säng och ett skrivbord i stället, mindre bord med tre stolar, garderob samt en byrå. Utanför dessa rum finns en toalett, pannrum för att hänga tvätt, samt ett rum med trinettkök i ena delen och tvättmaskin och dusch i andra delen. Egen källaringång till detta finns från trädgården.
Runt huset finns en stor trädgård med fyra gräsmattor, fruktträd samt ytterligare en altan i nedre trädgården. Utemöbler och grill finns.

Vi hyr endast ut till lugna och skötsamma och rökfria personer. Inga husdjur tillåtna.
pris: 7000kr/mån inkl. el, vatten och sophämtning

Vi hyr även ut huset veckovis eller månadsvis.

Maila några rader om er själva om ni är intresserade.

Hälsningar Annika och Thomas Lindblom

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lysekil