Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: , Malmö

Hyra:

4600 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Ljust, rymligt rum uthyres i centrala Malmö
Hyr ut ett ljust, vackert och rymligt rum (20 kvadratmeter) i en bohemisk trea på 65 kvadratmeter.
Tredje våningen (ej hiss). Lägenheten ligger väldigt centralt, precis vid St Knuts torg. Gångavstånd till stan och goda förbindelser till Malmö Högskola. För dig som pendlar, finns både Triangeln och Värnhem med ca. 10 minuters gångavstånd.

Rummet som hyrs ut är nymålat och möblerat med en 120 cm säng, garderob, lampor, bord och två helt nya mattor. Finns gott om rum för fler möbler om så önskas. Rummet har två stora fönster som släpper in mycket ljus. Vi delar på kök, badrum med badkar och ett mysigt vardagsrum (utan TV). Tillgång till tvättstuga i källaren.

Jag som bor här är en social, lugn och snäll tjej. Jag är ingen "festare" och gillar att ha det lugnt och harmoniskt hemma. Jag tycker om att resa, laga mat (vegetarisk), meditera, läsa och pyssla (jag är en liten artist). 
 
Letar efter en inneboende som är tjej. Som person är du lugn, självständig och ansvarstagande.
Rökfri, djurfri, barnfri och utan betalningsanmärkningar.  

Du ska ha fast inkomst (lönespec, anställningsavtal eller annan inkomstformulär begärs innan avtal signeras). Du har inga betalningsanmärkningar. Kostnader som tillkommer utöver hyran är att vi delar på hälften av elen. 

Deposition för 1 månad kommer att begäras samt ett skriftligt avtal. Kommer även begära en kreditupplysning och utdrag från brottsregistret.

Om detta verkar som stället för dig vill jag gärna att du mailar mig och berättar om dig själv, din sysselsättning, och om dina intressen.
Jag vill naturligtvis bo tillsammans med någon som jag klickar med, det är viktigt att vi ska känna oss avslappnade i varandras sällskap och bygga en vänskap. Om jag är intresserad så kommer jag att höra av mig och vilja ses för ett möte.

Kostnad: 4600 kr/månad (elen tillkommer med ca. 150 kr i månaden). Vi ses! / Helen

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel