Agnesfridsvägen 47

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Agnesfridsvägen 47, Malmö


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Nyrenoverad och ljus lägenhet
Vi är ett par som ska flytta utomlands för jobb en kortare period och söker därför någon som vill hyra vår lägenhet. Perioden vi vill hyra ut lägenheten är från och med 1 juli till 31 december 2016, men det kan bli förlängt ytterligare. Lägenheten är nyrenoverad, oktober 2015 med diskmaskin och bra förvaring i köket. På toaletten finns det även tvättmaskin och torktumlare. Hurra! (Vill man finns det tillgång till tvättstuga också.)

Lägenheten är ljus och rymlig, magisk utsikt över hela Malmö. Balkong med kvällssol. Mums! Nära till grönområden och till mataffärer och shopping om man så vill. Dagis och lekplatser finns det gott om i närheten. Till buss nr 5 går man på 5 minuter och med den tar det ca 20 minuter till centralstationen eller ca 10 minuter till Folkets Park. Cyklar gör man också lätt. På ca 20 minuter kommer du till Triangeln.

Vi hyr ut lägenheten möblerad. Men allt som är personliga tillhörigheter plockar vi givetvis bort. Det finns garderober och klädkammare i lägenheten som rymmer bra med grejer. I hyran ingår internet och TV-kanaler (även om TV saknas). Elen betalas efter förbrukning. Detaljer kan vi komma överens om senare. Kontrakt skrivs.

Det är viktigt att vi hittar någon som förhoppningsvis kommer att trivas lika bra som vi gör. Och någon som vi känner att vi 100% kan lita på. Alltså ingen brådska utan viktigt att det blir rätt personer.

Skicka oss ett mail och berätta lite om dig/er själva så kan vi skicka fler bilder.

Mvh. Frida & Denis

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö