Allétorget 1

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Ikano Bostad
Adress: Allétorget 1, Malmö
Hyrdes ut: 2016-09-01

Hyra:

8300 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning


En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du hyr.

Köken är välutrustade med energisnåla vitvaror som t ex induktionshäll och varmluftsugn. Lägenheten har diskmaskin, kyl/frys och naturligtvis kommer köksinredningen från IKEA. Väggarna är vitmålade och på golven ligger slitstark parkett. Det helkaklade badrummet får kommod och tvättmaskin & torktumlare. Det finns ingen gemensam tvättstuga.

I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Hushållselen ingår ej i hyran.

Leverantör för bredband, tv och IP-telefoni är Com-Hem. I hyran ingår ett basutbud av tv-kanaler.

I huset finns hiss. Barnvagns- och rullatorförråd finns i alla trapphus.

Lägenheten hyrs ut på ritning. Visning av lägenheten kan inte ske då fastigheten är under produktion.

Omgivning

Hyllie Allé blir ett urbant och miljösmart kvarter där människor mår bra. Tänk dig att bara kunna promenera hem efter att ha handlat på Emporia. Det kan du om du flyttar in en av Ikano Bostads hyresrätter i Hyllie. Här bor du nära till allt som gör vardagen enkel. Det nyöppnade Hylliebadet är Malmös nya moderna familjebad. En mötesplats som erbjuder en komplett friskvårdsanläggning där man kan ha roligt, motionssimma eller bara koppla av.

Kommunikation

Hyllie är ett föredöme bland Skånes bubblande tillväxtorter. Kastrup ligger 12 minuters tågresa bort och till Malmö Central hinner du innan du ens hunnit öppna Metro. Gör Hyllie till din nästa station.

Service

I Hyllie har du alltid nära till shopping, service, kommunikation och nöjen. Malmö Arena, Malmö Mässan och Emporia står klart sen en tid och här finns allt du kan tänka dig när det gäller shopping i världsklass, konserter och idrottsevenemang.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö