Amiralsgatan 46a

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Amiralsgatan 46a, Malmö


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

Mysig etta med stort kök uthyres i 2:a hand
Kontrakt kommer skrivas.
En mån deposition krävs.
Centralt belägen mitt emot Folkets park.
Brf Margaretha
1/2 vån upp.

Jag vill hyra ut min mysiga 1:a i andra hand från mitten av juni, helt säkert över sommarmånaderna, men troligtvis längre. Beror på om sommarjobbet leder till fast anställning och i såna fall när jag får lägenheten såld. Just över sommaren hyr jag ut den med vissa möbler som jag inte kunnat flytta än, som te x soffa. Jag har även vissa saker i källarförrådet som kommer bli kvar över sommaren, men det finns mycket plats kvar. Om jag däremot får fast jobb efteråt eller kommer in på utbildning kommer jag att hämta det mesta.
Jag vill inte att man röker inomhus, det finns avsedd plats för det på gården. Däremot gör det mig inget om man har husdjur då jag själv har hund. Vad jag annars kräver är att man tar väl hand om lägenheten då jag vill att den i stort sett ska vara i samma skick när man flyttar ut som när man flyttar in, normala förslitningsskador är förståeligt. Annars är det ett måste att man följer br föreningens skrivna regler, te x att det inte ska väsnas allt för mycket efter kl 22.
Amiralsgatan är väldigt centralt beläget i Malmö, och lgh ligger mitt emot folkets park. Kollektivtrafiken är god och 5:ans hållplats ligger bara 2 min från lgh. Buss 32 ca 5 min ock stadshuset med alla möjliga förbindelser ca 10 min. Triangeln ligger väldigt nära, ca 5 min med cykel.
Lägenheten är ljus och fin och har en gammaldags känsla över sig. Köket är stort med plats för bord och stolar och gott om förvaringsplats. I hallen finns en klädgarderob. Badrummet genomgick en helrenovering 2012 och har badkar. Huset genomgick en fasadrenovering 2015 då de även bytte alla fönster och satte in nya persienner, samtidigt byttes även många elsladdar i lägenheten. Vardagsrummet/ sovrummet är stort och luftigt med en vajer i taket där man kan hänga gardintyg om man vill för att skärma av. Hela lägenheten har högt i tak som gör att den känns större i storlek.
Tillgången till tvättstugan tycker jag är god, man behöver oftast boka bara ett par dagar i förväg. Till lägenheten finns också ett stort källarförråd som man får tillgång till. Även inomhus cykelförråd finns, och i soprummet finns god sortering för sopor. På baksidan finns en trevlig trädgård med utemöbler och grillplats. Föreningen har tyvärr ingen bestämd parkering förutom en handikapp parkering, men det finns en parkering för boende i området bakom huset där det aldrig brukar vara problem att få plats och där det är väldigt billigt att stå.

Intresserad? Hör av dig till mig!
Endast seriösa mejl besvaras.
Vänligen Marie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö