Augsutenborgsgatan 19A, Malmö

Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Augsutenborgsgatan 19A, Malmö
Hyrdes ut: 2016-02-01

Hyra:

7017 kr

Antal rum:

2 RoK


Boyta:

64 m2

Våningsplan:

7


Hyresvärdens beskrivning


Lägenheten ligger i Ekostaden Augustenborg, ett av Malmös mest miljöprofilerade områden. Här njuter du av blommande bostadsgårdar, gröna tak och dammar med porlande vatten. Här pågår ständigt spännande miljöprojekt som du gärna får ta del av. Ekostaden Augustenborg har en lång historia av omfattande satsningar för ett mer socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart bostadsområde. Här finns ett unikt öppet dagvattensystem, gröna tak, miljöhus och gröna utemiljöer.

I februari 2016 står MKBS nybyggda vindslägenheter i Augustenborg färdiga. Härifrån har ni goda bussförbindelser in till centrum. I området hittar ni butiker, torghandel, skolor och förskolor. Lägenheterna håller god standard med nyproduktionskänsla.

Hall
Vägg: Vitmålade väggar
Golv: Klinkergolv

Badrum
Vägg: Helkaklade väggar
Golv: Klinkergolv
Övrigt: Handdukstork(el), dusch.

Sovrum
Vägg: Vitmålade väggar
Golv: Ekparkett

Vardagsrum
Vägg: Vitmålade väggar
Golv: Ekparkett

Kök
Vägg: Vitmålade väggar
Golv: Ekparkett.
Stänkskydd: Vitt kakel 150x150mm.
Bänkskiva: Mörk bänkskiva med mönster (virrvarr)
Köksluckor: Vita
Vitvaror: Vita vitvaror från Electrolux, spis med keramik häll, diskmaskin, spisfläkt.

Parkering/ Förråd
Utomhusparkering 138kr/månad. Garage ca 400 – 460kr/månad.
Förråd i källaren

Bredband/TV
I huset finns MKB Net, ett fibernät där flera olika leverantörer av bredband erbjuder sina tjänster. Ett basutbud med 21 kanaler, varav 3 i HD ingår i hyran. Leverantör är Connect TV.

Informationspaket:
Då lägenheterna inte kommer vara färdigställda kommer vi inte har möjlighet att visa dem utan vi kommer att skicka ut ett informationspaket till de ca 10 första kunderna i kön/lägenhet. Uthyrning sker på ritning. Vi kommer att ha informationsmöte under en eftermiddag då ni är välkomna att ställa frågor till oss och se på materialval och bilder. Vi kommer att informera er angående vidare besked via Min Sida under Intresseanmälningar på Boplats Syds hemsida och via e-post (om sådan finns angiven och är validerad).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Malmö