Augustenborgsgatan 9A

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Augustenborgsgatan 9A, Malmö


Hyra:

4569 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2

Våningsplan:

7


Hyresvärdens beskrivning


Då lägenheten inte kommer vara färdigställd kommer visningen att ske i en visningslägenhet på Augustenborgsgatan 19A. OBS! Detta innebär att ni inte kommer att ha möjlighet att se just den lägenhet ni söker och senare skriver kontrakt på förrän vid inflyttning. Vi kommer att informera er angående vidare besked via Min Sida under Intresseanmälningar på Boplats Syds hemsida och via e-post (om sådan finns angiven och är validerad).

Lägenheten ligger i Ekostaden Augustenborg, ett av Malmös mest miljöprofilerade områden. Här njuter du av blommande bostadsgårdar, gröna tak och dammar med porlande vatten. Här pågår ständigt spännande miljöprojekt som du gärna får ta del av. Ekostaden Augustenborg har en lång historia av omfattande satsningar för ett mer socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart bostadsområde. Här finns ett unikt öppet dagvattensystem, gröna tak, miljöhus och gröna utemiljöer.

I maj 2016 står MKBS nybyggda vindslägenheter i Augustenborg färdiga. Härifrån har ni goda bussförbindelser in till centrum. I området hittar ni butiker, torghandel, skolor och förskolor. Lägenheterna håller god standard med nyproduktionskänsla.

Individuell mätning och debitering av varmvatten
I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet.


Hall
Vägg: Vitmålade väggar
Golv: Ekparkett

Badrum
Vägg: Vitt kakel
Golv: Schackrutigt mönster i svart och vitt

Sovrum
Vägg: Vitmålade väggar
Golv: Ekparkett

Vardagsrum
Vägg: Vitmålade väggar
Golv: Ekparkett

Kök
Vägg: Vitmålade väggar
Golv: Ekparkett
Köksluckor: Vita

Parkering/ Förråd/Balkong:
Utomhusparkering 138kr/månad. Garage ca 400 – 460kr/månad.

Bredband/TV
I huset finns MKB Net, ett fibernät där flera olika leverantörer av bredband erbjuder sina tjänster. Ett basutbud med 21 kanaler, varav 3 i HD ingår i hyran. Leverantör är Connect TV.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö