Augustenborgsgatan 5B Lgh 220

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Augustenborgsgatan 5B Lgh 220, Malmö
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

12095 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

86 m2

Våningsplan:

10


Hyresvärdens beskrivning


Greenhouse – ett grönt livsstilsboende

Greenhouse är ett av Sveriges främsta projekt inom energi, miljöteknik, odling, livsstilsfrågor och social gemenskap. Här får du lösningar för en bättre miljö och ett bättre liv – gröna tak, solceller, källsortering samt separat mätning och debitering av varmvatten och el. Du som boende kommer att engageras i bland annat utbildningar och seminarier om odling och hållbar livsstil. Se under SÄRSKILDA KRAV i spalten längst till höger vad som gäller för att ha möjlighet att få en lägenhet i Greenhouse.

Ekostaden Augustenborg har en lång historia av omfattande satsningar för ett mer socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart bostadsområde. Här finns ett unikt öppet dagvattensystem, gröna tak, miljöhus och gröna utemiljöer.

Greenhouse består av tre sammanhängande delar. Ett fjortonvåningshus med 34 lägenheter, tolv etagelägenheter samt ett kulturhus och en förskola med ekoprofil. Två lägenheter har 7 rum och kök och tillägnas odlingskollektiv med studenter. Inflyttning i etagelägenheterna skedde den 16:e januari 2016. Lägenheterna i fjortonvåningshuset är inflyttningsklara den 1:a juni 2016.

LÄGENHETER I HÖGHUSET
22 st 2 rum och kök, 10 st 3 rum och kök.
ETAGELÄGENHETER I LÅGHUSET
4 st 4 rum och kök, 8 st 5 rum och kök.

Interiör

Alla lägenheter är ljusa och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Hall:
Målade väggar och ekparkett på golv. Förvaring genom skjutdörrsgarderob. Säkerhetsdörr och golvsockel i ek.

Vardagsrum & Sovrum:
Målade väggar och ekparkett på golv. Vita fönsterkarmar. Innerdörrar och lister i ek. Fönsterbänkar i beige natursten. Förvaring i sovrum genom skjutdörrsgarderober med inredning av hyllsystem typ Elfa.

WC/Dusch:
Dusch med duschvägg (glas).
Golv och väggar i beige kakel och klinker. Mosaik på golv i duschutrymme. Vitmålad badrumsinredning. Handdukstork (el). Golvstående wc-stol.

Kök:
Vitmålade köksluckor, vitt kakel samt rostfria bänkskivor och vitvaror. Inbyggnadsugn och häll. Skåp för mikrovågsugn. Diskmaskin med täcklucka. 2 st kombinerad kyl/frys.

Växtverkstad:
Växtverkstaden har bänkskiva, hyllförvaring och överskåp, vita målade väggar och klinker på golv. Kakel ovan diskbänk. I alla tvåor och treor finns växtverkstaden inne i lägenheten.

Balkong/Terrass:
Varje lägenhet i höghuset har en stor balkong eller terrass med ca 11 löpmeter odlingsyta. Halva balkongen är inglasad med öppningsbara glasväggar till utedelen.

Extra WC (gäller 3 r.o.k.)
Klinker på golv och vita målade väggar, kakel ovanför handfat.


Övrigt:
MODERN TVÄTTSTUGA Här kan du tvätta stortvätten på två timmar. Du bokar enkelt och smidigt över internet eller via din mobil. I maskinerna doseras automatiskt ett miljövänligt och allergitestat tvättmedel.
BILPOOL/CYKELPOOL Lådcyklar finns att hyra. Behöver du någon gång bil ingår medlemskap i bilpool i fem år från husets färdigställande.
GARAGE 16 st platser. Laddstolpe.
CYKELFÖRVARING/CYKELVERKSTAD För cykeln finns det lättillgänglig och trygg förvaring inomhus samt cykelverkstad.
FÖRRÅD i källare 2,4 – 4,5 m2.
BREDBAND/TV/TELEFON Fastigheten har fiber från MKB Net. En obligatorisk avgift om 95 kr som är inkluderad i hyran avser Connect TV Digital tv 21 kanaler. IP-telefoni.
GEMENSAMHETSUTRYMME På höghusets tak finns ett stort gemensamt växthus för vinterförvaring av växter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö