Augustenborgsgatan 5D

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Augustenborgsgatan 5D, Malmö


Hyra:

3732 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

11 m2


Beskrivning

Ljust rum i kollektiv med odlingsmöjligheter
Från den 1 maj finns ett ledigt rum i vårt kollektiv i det
miljövänliga Greenhouse Augustenborg (läs mer om huset på https://www.mkbfastighet.se/greenhouse). Lägenheten är en femma med dubbla balkonger, uteplats, stort vardagrum och kök samt disk- och tvättmaskin.

Kollektivet består av Emilia, 31årig sjuksköterska som gillar matlagning, kvällskurser, loppisar, att se på skräp-TV och träna ibland. Raymond, 29årig jurist som tycker om att gå på konserter,
träna karate och prova ovanliga ölsorter. Tina, 25år, jobbar som gruppledare på Amnesty. Tycker om att rita och måla, läsa och laga veggomat. Gillar även aktivism och djur.

Till hösten tillkommer också mest troligt en hund av något slag, det är ett stort plus om du också gillar hundar och då och då kan tänka dig hjälpa till att passa den.

Rummet är omöblerat, 10,5 kvm stort, med ett stort fönster och en stor inbyggd garderob. Hyran på 3732 kr är inklusive el, varmvatten
och internet (kan komma att justeras beroende på hur mycket vi
förbrukar). En månads deposition betalas vid kontraktsskrivning och
återlämnas vid utflytt.

Vi söker någon som gillar den kollektiva livsstilen, med städscheman,
gemensamma middagar ibland och avslappnat häng i vardagsummet, (naturligtvis alltid med respekt för varandras behov av egen tid). Det är ett plus är om du gillar odling, men absolut inget krav.

Skriv ett mail och berätta mer om dig själv så hör vi av oss :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö