Augustenborgsgatan 5D

Malmö
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Augustenborgsgatan 5D, Malmö
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

14213 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

113 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Greenhouse – ett grönt livsstilsboende
Greenhouse är ett av Sveriges främsta projekt inom energi, miljöteknik, odling, livsstilsfrågor och social gemenskap. Här får du lösningar för en bättre miljö och ett bättre liv – gröna tak, solceller, källsortering samt separat mätning och debitering av varmvatten och el. Du som boende kommer att engageras i bland annat utbildningar och seminarier om odling och hållbar livsstil. Se under SÄRSKILDA KRAV i spalten längst till höger vad som gäller för att ha möjlighet att få en lägenhet i Greenhouse.
Greenhouse består av tre sammanhängande delar. Ett fjortonvåningshus med 34 lägenheter, tolv etagelägenheter samt ett kulturhus och en förskola med ekoprofil. Två lägenheter har 7 rum och kök och tillägnas odlingskollektiv med studenter.

Interiör:
Alla lägenheter är ljusa och har öppen planlösning.
Nedre plan (plan 2):
Från loftgången nås entréplan med hall, badrum med dusch och tre rejäla sovrum, samtliga med skjutdörrsgarderober. Det största sovrummet har utgång till balkong i österläge. Förråd finns i anslutning till entrén.

Hall:
Entré till möblerbar hall med trappa upp till ovanvåningen. Målade väggar och ekparkett på golv. Säkerhetsdörr och golvsockel i ek.

Sovrum (3 st):
Målade väggar och ekparkett på golv. Vita fönsterkarmar. Innerdörrar och lister i ek. Fönsterbänkar i beige natursten. Förvaring i sovrum genom skjutdörrsgarderober med inredning av hyllsystem typ Elfa.

WC/Dusch:
Dusch med duschvägg (glas). Golv och väggar i beige kakel och klinker 300x300 mm. Mosaik på golv i duschutrymme. Vitmålad badrumsinredning. Golvstående wc-stol.

Övre plan (plan 3)
Uteplatsen om ca 16.5 kvm ligger i väster i nivå med den gemensamma takterrassen och har sin växtverkstad bredvid entrén. Växtverkstaden har bänkskiva, hyllförvaring och överskåp, vita målade väggar och klinker på golv. Kakel ovan diskbänk.

Hall:
Entré till hall med förvaring genom skjutdörrsgarderob. Hallen har ljusgenomsläpp från kök/vardagsrum genom en öppning i vägg direkt på vänster sida från entrén. Öppningen ger bra överblick över hallen från våningens sällskapsytor och har praktisk avlastningsyta. Till höger finns trappan som sammanbinder de båda våningsplanen.

Badrum:
Golv och väggar i beige kakel och klinker 300x300 mm. Vitmålad badrumsinredning. Handdukstork (el). Badkar, golvstående wc-stol. TM och TT alt. TS.

Kök:
Vitmålade köksluckor, vitt kakel samt rostfria bänkskivor och vitvaror. Inbyggnadsugn och häll. Skåp för mikrovågsugn. Diskmaskin med täcklucka. 2 st kombinerad kyl/frys. Uteplatsen nås via dubbeldörrar från köket.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med utgång till balkong i österläge. Målade väggar och ekparkett på golv. Vita fönsterkarmar, lister i ek. Fönsterbänkar i beige natursten.

Sovrum:
Skjutdörr in till sovrum. Skjutdörrsgarderob.

Övrigt:
MODERN TVÄTTSTUGA Här kan du tvätta stortvätten på två timmar. Du bokar enkelt och smidigt över internet eller via din mobil. I maskinerna doseras automatiskt ett miljövänligt och allergitestat tvättmedel.
BILPOOL/CYKELPOOL Lådcyklar finns att hyra. Behöver du någon gång bil ingår medlemskap i bilpool i fem år från husets färdigställande.
GARAGE 16 st platser. Laddstolpe.
CYKELFÖRVARING/CYKELVERKSTAD För cykeln finns det lättillgänglig och trygg förvaring inomhus samt cykelverkstad.
FÖRRÅD i källare.

BREDBAND/TV/TELEFON Fastigheten har fiber från MKBNet. En obligatorisk avgift om 95 kr som är inkluderad i hyran avser Connect TV Digital tv 17 kanaler + 2 st HD-kanaler. IP-telefoni.
GEMENSAMHETSUTRYMME På höghusets tak finns ett stort gemensamt växthus för vinterförvaring av växter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö