Augustenborgsgatan 5D

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Augustenborgsgatan 5D, Malmö
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

13716 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

111 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Greenhouse – ett grönt livsstilsboende
Greenhouse är ett av Sveriges främsta projekt inom energi, miljöteknik, odling, livsstilsfrågor och social gemenskap. Här får du lösningar för en bättre miljö och ett bättre liv – gröna tak, solceller, källsortering samt separat mätning och debitering av varmvatten och el. Du som boende kommer att engageras i bland annat utbildningar och seminarier om odling och hållbar livsstil. Se under SÄRSKILDA KRAV i spalten längst till höger vad som gäller för att ha möjlighet att få en lägenhet i Greenhouse.
Greenhouse består av tre sammanhängande delar. Ett fjortonvåningshus med 34 lägenheter, tolv etagelägenheter samt ett kulturhus och en förskola med ekoprofil.

Interiör:
Alla lägenheter är ljusa och har öppen planlösning.

Nedre plan (plan 2):
Från loftgången nås entréplan med hall, badrum med dusch och två rejäla sovrum, båda med skjutdörrsgarderober och det ena med klk. Det största sovrummet har utgång till balkong i österläge. Förråd finns i anslutning till entrén.

Hall:
Entré till möblerbar hall med trappa upp till ovanvåningen. Målade väggar och ekparkett på golv. Säkerhetsdörr och golvsockel i ek.

Sovrum (2 st):
Målade väggar och ekparkett på golv. Vita fönsterkarmar. Innerdörrar och lister i ek. Fönsterbänkar i beige natursten. Förvaring i sovrum genom skjutdörrsgarderober med inredning av hyllsystem typ Elfa.

Wc/dusch:
Dusch med duschväggar (glas). Golv och väggar i beige kakel och klinker 300x300 mm. Mosaik på golv i duschutrymme. Golvstående wc-stol.

Övre plan (plan 3)
Trappan leder upp till hall med förvaring genom skjutdörrsgarderob. Hallen har utgång till uteplatsen med växtverkstad och har en öppning i vägg in till kök/vardagsrum. Öppningen har praktisk avlastningsyta.

Uteplats/Växtverkstad: Uteplatsen ligger i nivå med den gemensamma takterrassen. Uteplatsen om ca 23 kvm med växtverkstad ligger i väster. Växtverkstaden har bänkskiva, hyllförvaring och överskåp, vita målade väggar och klinker på golv. Kakel ovan diskbänk.

Badrum:
Golv och väggar i beige kakel och klinker 300x300 mm. Vitmålad badrumsinredning. Handdukstork (el). Badkar, golvstående wc-stol. TM och TT alt. TS.

Kök:
Vitmålade köksluckor, vitt kakel samt rostfria bänkskivor och vitvaror. Inbyggnadsugn och häll. Skåp för mikrovågsugn. Diskmaskin med täcklucka. 2 st kombinerad kyl/frys. Uteplatsen nås via dubbeldörrar från köket.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med utgång till balkong i österläge. Målade väggar och ekparkett på golv. Vita fönsterkarmar, lister i ek. Fönsterbänkar i beige natursten.

Sovrum:
Skjutdörr in till sovrum. Skjutdörrsgarderob.
Övrigt:
MODERN TVÄTTSTUGA Du bokar enkelt och smidigt över internet eller via din mobil. Automatisk dosering med miljövänligt och allergitestat tvättmedel.
BILPOOL/CYKELPOOL Lådcyklar finns att hyra. Medlemskap i bilpool ingår fram till 2021-05-01.

GARAGE 16 st platser. Laddstolpe.
CYKELFÖRVARING/CYKELVERKSTAD För cykeln finns det lättillgänglig och trygg förvaring inomhus samt cykelverkstad.
BREDBAND/TV/TELEFON Fastigheten har fiber från MKB Net. En obligatorisk avgift om 95 kr som är inkluderad i hyran avser Connect TV Digital tv 17 kanaler + 2 st HD-kanaler. IP-telefoni.
GEMENSAMHETSUTRYMME På höghusets tak finns ett stort gemensamt växthus för vinterförvaring av växter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö