Augustenborgtsgatan 5D

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Augustenborgtsgatan 5D, Malmö


Hyra:

4237 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Kollektiv söker medlemmar från 1 maj 2016
MKB:s nybyggda Greenhouse ligger på Augustenborg, ca 10 min cykelväg från Möllan och har en medveten miljö- och odlingsprofil. (Läs mer på https://www.mkbfastighet.se/greenhouse ) Lägenheten är en femma på 117 kvm med dubbla balkonger och uteplats. På nedanvåningen finns tre sovrum och badrum med dusch, medan ovanvåningen består av vardagsrum i öppen planlösning med kök med diskmaskin, ett mindre arbets-/övernattningsrum och ytterligare ett badrum (med badkar, tvättmaskin & torktumlare).

På kontraktet till lägenheten står Emilia och Raymond, som har tänkt bli sambos men tycker det verkar tråkigt att bo allena och vill alltså starta upp ett kollektiv. Emilia är 31 år, sjuksköterska, jobbar blandat natt, dag, kväll och ibland helg. Ses ofta i köket med olika matprojekt, gillar att gå olika kurser och har en förkärlek för loppisar, kolla på tv (gärna dåliga program på TLC) och äta chips, kanske läsa en bok och lyssnar mycket på radio. Tar sig till Friskis emellanåt och spelar varje vecka badminton med kompisar. Raymond är 29 år, går gärna på konsert (allt från indiepop till opera), tränar karate och löpning ibland. Jobbar som jurist, har flexibla arbetstider och kan ibland jobba hemifrån. Älskar att baka kakor och att paddla kajak på sommaren. Vi gillar inte samma filmer eller musik men båda tycker om att laga mat, dricka/tillverka öl och äppelmust (därav kollektivnamnet!), gå på kallis, spela brädspel och umgås med människor mm. Vi har båda erfarenhet av att bo kollektiv och trivs väldigt bra med det.

Rummen som hyrs ut är på 10.5 och 12.5 kvm. Det mindre rummet är ljust och har ett stort fönster med utsikt över en gräsmatta. Det stora har ett mindre fönster mot en mindre loftgång utåt gatan. Det finns stora inbyggda garderober i båda rummen. Hyran kommer preliminärt att vara 4 237 kr per månad för det stora rummet och 3 612 kr för det lilla, men kan ändras då el och varmvatten inte ingår i hyran till MKB. Wifi kommer att finnas i lägenheten och räknas in i hyran. Vi tänker oss en gemensam hushållskassa för förbrukningsartiklar och ev gemensamma middagar.

Vi tänker oss två personer till i kollektivet, men är öppna för andra förslag. Vi hoppas att du som söker verkligen har ett intresse av att bo kollektivt och att vi hjälps åt med att odla och sköta hushållet mm. Vi ser framför oss att vi hittar på grejer, lagar mat ihop ibland eller bara hänger i köket/vardagsrummet, naturligvis med respekt för varandras behov av utrymme och egen tid. Vad gäller mat dömer vi ingen, en av oss äter kött och den andra gör inte det inte och du får göra som du vill. Det finns planer på en hund vilket vi hoppas kan realiseras någon gång under året. Det är ett stort plus om du gillar hundar och kan tänka dig att hjälpa till att passa/rasta Åke (preliminärt namn). Vi är öppna för om du har husdjur (pga pälsdjursallergi funkar inte katter/långhåriga hundar som fäller).

Är du den vi söker? Skicka ett mail så hör vi av oss!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö