Axhällagatan 5

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Axhällagatan 5, Malmö
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

3340 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Studentrum på ovanvåning i villa med tillhörande sällskapsrum, rummet är ca 12 kvadratmeter. Denna lägenhet hyrs via MKB men ägs av en privatperson, som också har satt kraven för den som ska hyra lägenheten. Därför avviker kraven från MKB:s vanliga men är godkända enligt Boplats Syd regelverk.

Bad, wc och vardagsrum finns på ovanvåningen och delas med ytterligare en student. Kök delas med den som äger villan. Rummet är beläget i Riseberga i östra Malmö. Ett par minuters promenad till goda bussförbindelser till centrala Malmö. Ica Maxi finns beläget i närområdet. Rummen hyrs ut med 10 månaders hyra och med uppehåll under juli och augusti månad, då man ej kan nyttja dessa bostäder.

Rummet
Väggar: Vitmålade
Golv: Beige heltäckningsmatta
Övrigt: Förvarningsmöjligheter


Antal boende: 1

Uppsägning: Ingen besittningsrätt, 3 månaders uppsägningstid. För denna lägenhet kommer vi att avtala bort besittningsskyddet. Det innebär att bostadsavtalet kan sägas upp med 3 månaders uppsägningstid både från dig som hyresgäst men även från fastighetsägarens sida.

Hyra: 3 340 per månad, inklusive värme och hushållsel.


Krav på inkomsttyp: Studiemedel
Övriga krav: Du får inte ha hyresskulder eller andra skulder till fastighetsägare, maximalt ha en skuld på 5 000 kronor hos kronofogden, maximalt ha 2 betalningsanmärkningar under de senaste 12 månaderna.

Rökning och husdjur är förbjudet i bostaden.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö