Bangatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bangatan, Malmö
Hyrdes ut: 2021-09-30
Hyra:

9927 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

82 m2

Våningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Stor 2:a med klädkammare och balkong i sydväst-läge. Denna lägenhet totalrenoverades 2016, hyrs nu ut i befintligt skick. Vita väggar, ekparkettgolv i vardagsrum och sovrum, grått klinkergolv i kök, kapprum och badrum. Helkaklade vita väggar i badrum, rundade duschdörrar i glas och förberett för installation av egen tvättmaskin. Vit köksinredning, diskmaskin ingår.
Möjlighet finns till tidigare tillträde!

Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard – en renoverarad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utvecklingen av dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås

Beskrivning
Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel, UMAS och till Pildammsparkens gång- och löpslingor. Nära till dagis, skola, affärscentra och Södervärn för allmänna kommunikationer samt citytunneln.

Omgivning
Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.
Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser.

Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.
I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Kommunikation
Intill södervärns busstation med både stads- och regionbussar. Citytunneln station Triangeln på gångavstånd.

Service
All önskvärd service i området med livsmedelsaffärer, torghandel, butiker, restauranger med mera.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel