Bangatan 12

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Bangatan 12, Malmö
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

7518 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Garage kan hyras via separat kö.

Fastigheten
Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel, UMAS och till Pildammsparkens gång- och löpslingor. Nära till dagis, skola, affärscentra och Södervärn för allmänna kommunikationer samt citytunneln.

Omgivning
Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.
Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.
I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Kommunikationer
Intill södervärns busstation med både stads- och regionbussar. Citytunneln station Triangeln på gångavstånd.

Service
All önskvärd service i ormådet med livsmedelsaffärer, torghandel, butiker, restauranger med mera.

Allmänt
Lägenhetens badrum totalrenoveras innan inflyttning, helkaklas med vitt kakel och grå klinker på golvet. Nya rundade duchdörrar i glas sätts in samt installation av handdukstork. Ny spis med keramikhäll och varmluftsugn installeras samt jordfelsbrytare. Säkerhetsdörr sätts in. Ovan nämnda renovering ingår i angiven hyra 7518kr/mån. Inflyttning 1/12.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö