Bangatan 5B

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Bangatan 5B, Malmö
Hyrdes ut: 2016-03-15


Hyra:

7601 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

89 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning


Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

Fastigheten
Låg- och höghus i stadsdelen Södervärn. Inom fastigheten finns köpcentrum med affärer och restauranger.

Omgivning
Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.
Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.
I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Kommunikationer
Södervärn och den nya citytunnelterminalen vid Triangel når man på ca 5-10 minuters promenad. De som reser med bil parkerar den i garaget under huset.

Service
I samma byggnad finns restauranger och butiker. På Möllevångstorget som endast ligger ett kvarter bort finns torghandel, butiker och restauranger.

Allmän
Genomgående 3:a med balkong. Lägenhetens tak och väggar målas i kök, hall och sovrum. Ny golvmatta läggs in i kök. Säkerhetsdörr sätts in. Nya köksluckor sätts in efter inflyttning. I övrigt uthyres lägfenheten i befintligt skick. Ovan nämna renovering ingår i månadshyran 7601kr som avser 2015 års hyresnivå.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö