Bangatan

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bangatan, Malmö
Hyrdes ut: 2021-07-31
Hyra:

8029 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2

Våningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Genomgående lägenhet med stor balkong. Lägenheten ligger på bottenplan mot fastighetens innergård men vån två mot gatan. Vita köksluckor. Vita väggar. Helkaklat vitt badrum, grått klinkergolv och badkar, EJ förberett för tvättmaskin.

Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard– en renoverarad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utvecklingen av dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås. För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

I hyran ingår värme, varm- och kallvatten samt kabel-tv. Hyran är preliminär då den inte är färdigförhandlad med Hyresgästföreningen. Hyran blir dock inte högre än vad som är angivit i annonsen.

Beskrivning
Låg- och höghus i stadsdelen Möllevången. Inom fastigheten finns restauranger och butiker. Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel, UMAS och till Pildammsparkens gång- och löpslingor. Nära till dagis, skola, affärscentra och Södervärn för allmänna kommunikationer samt citytunneln.

Omgivning
Ett område med rikt kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.
I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Kommunikation
Södervärn och den nya citytunnelterminalen vid Triangel når man på ca 5-10 minuters promenad. De som reser med bil parkerar den i garaget under huset.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel