Barkgatan 12

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Barkgatan 12, Malmö


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i central & renoverad 4a
Hej

Vi är två tjejer som söker en rumskompis till vår 4:a vid folkets park. Hyran är 4000:-/månad, plus en deposition på 4000:-. Inflytt 1a juni men det går att flytta in tidigare om det skulle behövas.

Rummet hyrs ut delvis möblerat. Det finns en 120 säng, man kan ta med egen bäddmadrass eller få nytt madrasskydd. Det går att få mindre möbler till rummet också om man vill, som skrivbord (inte det som syns på bilden) stol, mindre bord. Vi är väldigt flexibla med vad som ska va kvar i rummet.

Vi vill bo med dig som också vill bo djur- och rökfritt. Som inte har betalningsanmärkningar och har någon typ av sysselsättning, jobb, plugg, veckopendling. Du får gärna vara glad, social och avslappnad. Vi vill gärna att det ska kännas som att vi alla bor tillsammans, inte att du bara hyr ett rum av oss.

Vi som bor här är Emmeli och Stephanie som båda är under 30, jobbar och glada. Vi gillar att ha det fint omkring oss. Båda äter vegetariskt, det beöver inte du:) Vi sitter gärna i vardagsrummet tillsammans när man känner för det men det är precis lika viktigt att kunna gå undan och stänga sin dörr.

Låter detta som det skulle passa dig, tveka inte att höra av dig.
//Emmeli & Stephanie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö