Barlastgatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Barlastgatan, Malmö
Hyrdes ut: 2021-07-31
Hyra:

10995 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2

Våningsplan:

7

Hyresvärdens beskrivning

Finns möjlighet till tidigare inflyttning.

Hela fastigheten är rökfri!
Eventuell hyreshöjning kan tillkomma, då hyran ännu inte är förhandlad för 2021.

Bekvämt boende i Limhamns Sjöstad
I attraktiva Limhamns Sjöstad, med närhet till småbåtshamnen, Ribban, rekreationsområde och Limhamns centrum. 143 hyreslägenheter stod klara med inflyttning feb-maj 2020. I området uppförs bostäder tillsammans med en park, förskola, butiker samt ett gemensamt parkeringshus. Fastigheten kommer också att anslutas till en bilpool.

Vad ingår i hyran
Värme, kallvatten och grundutbud för TV ingår i hyran. Varmvatten och el debiteras efter individuell förbrukning på hyresavin. Bredband ingår inte i hyran utan hyresgästen får teckna eget abonnemang.

Om lägenheterna
Lägenheterna håller en genomgående hög standard och erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong, ett fåtal har fransk balkong. Badrummen har duschplats med glasväggar och handdukstork. Badrumsväggarna har vitt kakel och golven grå klinker. Köken är utrustade med keramisk spis med varmluftsugn, samt diskmaskin. Parkettgolv i alla rum, väggar och tak är vitmålade.

Om området
I Limhamns Sjöstad bor man i en lugn miljö mellan Öresunds kustlinje och Limhamns pittoreska stadskärna där man bl.a. hittar apotek, bank, bibliotek, vårdcentral, butiker, restauranger och caféer.

I Limhamn finns även flera förskolor och en 0-9 skola. Gymnasieskolor och högskola finns inom ett par kilometer. Härifrån når man också med cykel, bil eller buss snabbt och lätt centrala Malmö liksom den nya stadsdelen Hyllie i söder.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel