Barometergatan 72

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Barometergatan 72, Malmö
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

6150 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning


I attraktiva Västra hamnen har vi nu ett perfekt kollektivt boende för dig som vill dela lägenhet med tre andra studenter. Fasigheten är belägen på en unik plats i Västra hamnen med havet som närmsta granne. Högst upp i huset finner vi denna fantastiska takvåning på hela 113 kvm med en tillhörande takterrass med utsikt över hela Öresund.

Lägenheten består av fyra möblerade rum, två gemensamma badrum med dusch. I ett av de gemensamma badrummen finns tvättmaskin och torktumklare. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som är fullt möblerade. Det är 10 månaders hyresdebitering, då juli och augusti är hyresfria.

Västra hamnen är ett av Malmös populäraste område som ligger precis vid havet. Centralstationen, lilla torg, malmöhögskola och stadsbiblioteket cyklar du till på ca 5 minuter. Ett stenkast från huset hittar du även ICA Maxi med sitt stora utbud samt systembolaget.

Det kommer inte vara möjligt att ha någon visning på lägenheten vi hänvisar till bilder och planritning. Du måste tacka ja eller nej till lägenheten senast onsdag den 16:e mars klockan 08.00.

OBS! Lägenheten kan endast sökas av dig som redan är antagen student.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö