Båstadsgatan 4D

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Båstadsgatan 4D, Malmö


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum uthyres fram till slutet av Maj
Hej !

Jag hyr för närvarande en stor tvåa på 52 kvm i Sorgenfri, precis vid Nobeltorget fram till den siste maj. Jag har ett stort sovrum på 15-20 kvm möblerad med säng och stor garderob som jag vill hyra ut. Bilden gör inte rummet rättvisa men har fint trägolv, stora väggar, flera el-uttag och fönster ut till innergård. WiFi bjuds på.

Sett till lägenheten är den perfekt för att dela på två då den har en avskiljande korridor mellan de båda rummen så man inte stör varandra. Jag är mestadels på jobb i Malmö och studerar heltid musikproduktion i Lund. 23 år, glad och social. Spelar ingen roll vilken ålder eller om du är tjej/kille/kvinna/man. Bara du diskar efter dig och kan samarbeta någorlunda bra!

Gemensamt kök och WC. Stort 60-talskök med schackrutigt golv, skafferi, kyl och frys - allt du behöver och bord. Badrummet har två spegelskåp, badkar och dusch. Tillgång till balkong.

Trivsam och lugnt område, med livsmedelsbutiker och busstationer (5:an och 3:an till Malmö C) på gångavstånd. Tvättstuga, garage och förråd finns självklart också till hands i huset.

Tänker mig en hyra på max 3000 kr i månaden, detta kan vi förhandla om senare. Bara och höra av sig för frågor, mer bilder eller kanske enklast en visning av lägenheten, på 0733902929 eller mail. Peace!

Hälsningar William

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö