Bellevuevägen 3D

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bellevuevägen 3D, Malmö


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Inneboende från 1 mars
Rummet jag hyr ut är 12 kvm och möblerat, det finns säng, soffa, klädställning, skrivbord och stol. Hyran är 3500 kr/månad inkl. el och bredband. Innan du flyttar in måste du ha en egen hemförsäkring, viktiga grejer.

Lägenheten är 54 kvm, har en väldigt bra planlösning för att dela med köket mitt mellan rummen. Den ligger 1,5 våning upp och vi har balkong mot en stor, grön innergård. Vi bor i västra Malmö i stadsdelen Mellanheden, havet är nära, det tar sju minuter ungefär att gå till stranden och tio minuter att cykla till Möllan/Triangeln. Det går också bussar precis utanför, nr 1 och 3.

Jag heter Tova, är 33 år och har bott i Malmö sedan 2011 och har stort intresse av handarbete, fika, kultur, balkongodling, feminism och allt det där samt uppskattar också att kolla på halvdåliga TV-serier och att ha lata söndagar.

Katter, viktigt! Det bor två jazzare i hushållet, Miles och Otis, så det är väldigt bra om du vill vara förste kattsällskap då och då när jag är iväg, vilket inte är betungande alls, bara du gillar katter.

Skriv några ord om dig själv i ett mail så hör jag av mig om jag tror att vi kan bo bra ihop. Jag hör av mig inom två dagar, annars har jag valt någon annan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö