Bennets Väg 6C

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bennets Väg 6C, Malmö
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

5007 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

7


Hyresvärdens beskrivning

Välkommen på visning i Törnrosen

Törnrosen är den del av Rosengård som ligger närmast centrala Malmö, intill Persborg och ett äldre villaområde med charmiga gator. Området rustades upp rejält i mitten av 1980-talet och har sedan dess utvecklats positivt.

Törnrosen är ett grönt område, med gott om gräsytor och plats för lek. Våra fastigheter är välskötta och lägenheterna välplanerade, ljusa och luftiga med utsikt åt flera håll, inglasade balkonger och burspråk. Byggnadernas fasader i glada färger ger karaktär åt området. Höghusen omgärdas av innergårdar, skyddade från biltrafik. Lekplatser, sittbänkar och frodig växtlighet bidrar till trivseln på gårdarna.

På Rosengårdsfältet finns fler lekplatser samt bollplan, hundrastgård och idrottsplats. I anslutning till grönområdet ligger Rosengårdsbadet med utomhusbassäng. Fritidsgård och ett ungdomens hus finns också i området, liksom fotbollsklubben Mabi. För den som vill finns alla möjligheter att engagera sig i det rika föreningslivet i stadsdelen.
Flera grund- och förskolor ligger i området. I Rosengårds centrum, som ligger på promenadavstånd från Törnrosen, finns bland annat bibliotek, mataffärer och diverse butiker, apotek, vårdcentral samt polisstation.


Genom Törnrosen och hela Rosengård går flera fina gång- och cykelbanor. De förbinder stadsdelen med resten av Malmö. Att cykla till centrum tar inte mer än tio-femton minuter. Bussarna 5, 31 och 35 kör genom Rosengård. Det är lätt att ta sig med bil till Inre Ringvägen, längs Amiralsgatan som går genom hela MalmöLägenheten
Hall
Färg väggar: Ljus turkos
Golv: Ljus plastmatta
Förvaringsmöjligheter: Garderober

Kök
Utrustning: Keramisk häll, Spiskåpa
Färg på köksinredning: Ljusblå
Färg väggar: Ljusblå
Golv: Ljus plastmatta
Plats för matbord: Ja

Vardagsrum
Färg väggar: Vita
Golv: Parkett

Sovrum
Färg väggar: Ljusgula

Golv: Ljus plastmatta
Förvaringsmöjligheter: Garderober

Badrum
Utrustning:
Väggar: Ljusa
Golv: Klinkers

Övrigt
Säkerhetsdörr: Ja
Förråd: Ja
I hyran ingår: Kabel-TV, värme
Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. Det finns dock möjlighet att flytta in i denna lägenhet 01/11 2016

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö