Bergsgatan 43

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergsgatan 43, Malmö


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Vindsvåning vid Möllevångstorget uthyres
Stor och ljus genomgående vindsvåning intill Möllevångstorget uthyres möblerad under perioden 1 december 2015 t.o.m. 30 april 2016, med ev. möjlighet till förlängning.

Lägenheten ligger på femte våningen med hiss, är rymlig med öppen planlösning och snedtak ned till golv. Golvytan är 105 kvm och boytan är 70 kvm. Lägenheten har stora fönster i tre väderstreck och högt i tak med bjälkar. Två balkonger; en i söderläge mot Södervärn och en i väst mot lugn innergård.

Sovrummet ligger i lägenhetens inre del och har en 160-säng. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och båda fönstren är försedda med mörkläggningsmarkiser. Precis utanför sovrummet finns även en walk in closet.

Vardagsrummet har två sidor; ena med soffhörna och TV, andra med skrivbord och läshörna. I mitten av vardagsrummet finns ett stort matbord. Hela rummet lyses upp med skräddarsydd och stämningsfull takbelysning.

Köket är i öppen anslutning till resten av lägenheten. Här finns diskmaskin, barbord med plats för två och gott om arbetsytor.

Hyran inkluderar alla avgifter. Lägenheten ligger inom tre minuters gång från i princip alla Malmös region- och stadsbussar samt citytunnel och tågstation Triangeln. Området erbjuder ett stort urval av restauranger, barer och butiker.

Söker gör du/ni som har stabil ekonomi och som vill ha ett hem att ta det lugnt och trivas i. Skriv en presentation så hör vi av oss inom kort!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö